Grote Zweefparasol Palestro Pro: comfortabel en veilig


De zweefparasol Palestro Pro is de grootste vrij hangende robuuste parasol uit ons assortiment grote parasols. Deze grote zweefparasol is bij uitstek geschikt om een ruim terras in uw tuin te overdekken. De grote zweefparasol Palestro Pro is er in twee formaten. Deze luxe parasol zorgt voor een overkapping van minimaal 12 m2 (uitvoering 4 x 3) tot maximaal zelfs 16 m2 (uitvoering 4 x 4)! Door de hoge kwaliteit van het parasoldoek (300 gram o’ Bravia) zit u onder deze grote zweefparasol Palestro Pro droog bij een regenbui en wordt u beschermd tegen UV bij felle zon!

Met het grootste gemak is deze grote parasol uit te zetten en snel weer in te klappen. Daarbij is het mogelijk om deze zweefparasol Palestro Pro te draaien op zijn voet (3600) en te “kantelen op zijn mast. Door deze beide functies bent u met dit grote oppervlak optimaal beschermd tegen de zon. Door het tijdloze ontwerp en de stevige constructie geeft de grote Palestro Pro zweefparasol u altijd een comfortabel en veilig gevoel zonder dat deze ‘overweldigd’ wordt door de omvang van de parasol. De grote zweefparasol Palestro Pro kan zowel op een vaste voet gemonteerd worden als ook op een grondanker. In beide gevallen is er aanzienlijk contragewicht nodig!

Specificaties

Kleur Parelwit, Platinum Grijs, Taupe, Zwart
Afmetingen 3x4 meter, 4x4 meter
Prijzen Bezoek onze webwinkel

Specificaties

Kleur Parelwit, Platinum Grijs, Taupe, Zwart
Afmetingen 4x4 meter, 5x5 meter
Prijzen Bezoek onze webwinkel

Grote Parasol Basto Pro (4x4m of 5x5m)


Deze grote parasol is een bijzondere combinatie van een robuust uiterlijk en toch een ontspannen, charmante plaats om onder te zitten. Dat is het karakter van de grote parasol Basto Pro. Strakke, grote vlakken als bescherming tegen zon en wind en de stoere baleinen geven uw terras of tuin het juiste karakter van gezellig, eigentijds ‘chillen’. Een sierlijke blikvanger.

Met de grote parasol Basto Pro is een overkapping te creëren van 16 m2 tot maar liefst 25 m2. Door de kwaliteit van het parasoldoek (300 gram o’ Bravia) wordt er zowel een UV veilig als een “waterdichte” overkapping gecreëerd. Deze grote parasol Basto Pro is bij uitstek geschikt om op winderige locaties geplaatst te worden. Dat betekent dat zowel de horeca ondernemer, maar ook menig particulier aan deze stoere grote parasol Basto Pro veel plezier beleeft. Door de omvang zijn de Basto Pro parasols zeer geschikt voor een groepsopstelling van tafels en stoelen onder de parasol. Maar ook een riante opstelling voor bijvoorbeeld twee luie zonnestoelen is geen probleem. Ondanks hun grote oppervlakten zijn de parasols van het type Basto Pro eenvoudig op te zetten. Dit gebeurt met een uitneembaar draaimechanisme zodat iedereen deze grote parasol kan bedienen.

Grote Parasol Maestro Pro voor de horeca


De grote parasol Maestro Pro kan wel de traditionele horeca parasol worden genoemd. Al vele jaren lang sieren deze grote Maestro Pro parasols de horeca terrassen in Nederland. Door zijn robuuste uitvoering en de kwaliteit van zijn doek, zitten de gasten onder deze parasol Maestro Pro UV veilig, beschermd tegen de regen en geniet de ondernemer zelf van de voordelen van een kleurvast doek. Zelfs na jaren, zal uitbreiding van een terras met een grote parasol Maestro Pro niet opgemerkt worden aan een kleurverschil tussen de bestaande en de nieuwe parasol Maestro Pro.

Deze grote parasol Maestro Pro is behalve makkelijk op te zetten en is leverbaar in twee uitvoeringen. De grote afmetingen van 4m x 3m of 4m x 4m zorgen voor beschermende oppervlaktes van 12 m2 tot 16 m2!

Specificaties

Kleur Marine Blauw, Parelwit, Platinum Grijs, Rood, Taupe, Zwart
Afmetingen 3x4 meter, 4x4 meter
Prijzen Bezoek onze webwinkel

Grote Parasol Prostor Pro (P6 en P7)


Met de grote parasols Prostor Pro kan maar liefst een terrasoppervlakte van 38 m2 bedekt worden. Als dat geen grote parasol is! De parasol Prostor Pro is tegelijkertijd een zweefparasol en een parasol met de mast in het midden. Het geeft meteen de vele mogelijkheden aan van de grote parasol Prostor Pro. Twee verschillende doekmaten (2,5m x 2,5m of 3m x 3m) en verschillende opstellingen (Uno, Duo, Trio of Quattro), maken het mogelijk om met deze grote parasol Prostor Pro vele opstellingen te creëren.

Doordat de grote parasol Prostor Pro gebruik maakt van een uniek gepatenteerd systeem (gasveer) om de parasol te openen en te sluiten, is deze zeer grote parasol zeer makkelijk te bedienen. Voor alle uitvoeringen meer dan de Uno, kan middels regengoten een dicht oppervlakte gecreëerd worden van 13 m2 (Duo) tot 38 m2 (Quattro). De parasol Prostor Pro P7 is er alleen in een Uno uitvoering, maar wel draaibaar (3600) en zelfs in een rond formaat van Ø 420! Beide grote parasol uitvoeringen zijn een ware eyecatcher in de tuin van de particulier of op het terras van de ondernemer!

Laat u verrassen door de luxe Parasol Prostor Pro en ontdek de talloze mogelijkheden die deze grote parasols u te bieden hebben. Voor een warme zomermiddag of een wat frisser najaars-temperatuurtje, de grote Parasol Prostor Pro laat u nooit in de kou staan!

Hulp nodig bij de keuze van een grote parasol? Neem dan contact met ons op!


VRAAG INFORMATIE AAN

+31 6 - 538 75 874


Het zal u, gezien onze websitenaam, niet verbazen dat onze site www.groteparasols.nl gespecialiseerd is in mooie, exclusieve en vooral grote parasols. Vooral voor grote parasols bent u hier op het juiste adres. Als u op zoek bent naar een kleiner model parasol, bekijk dan ons uitgebreide assortiment luxe parasols in onze webwinkel

BEZOEK ONZE WEBWINKEL
www.groteparasols.nl is onderdeel van Parasols-XL.nl en daarmee dé specialist voor luxe grote parasols voor particulieren en (horeca)ondernemers.

Door ons grote assortiment hoge kwaliteit parasols is er altijd een parasol die voldoet aan uw wensen.